Як видалити Твіттер акаунт і сторінку назавжди з телефону, комп’ютера

Твіттер — одна з популярних соціальних мереж, де користувачі обмінюються короткими повідомленнями і ведуть свої мікроблоги. Але в силу обставин, що склалися або з якої-небудь з причин, деякі замислюються про те, як видалити свій профіль з Твіттера. У нашій статті ви знайдете інструкції з видалення Твіттер аккаунта з телефону і комп’ютера.

Видалення облікового запису в Твіттері

Існує кілька способів видалення профілю в Твіттері. Розглянемо докладніше кожен з них.

Ілюстрація на тему Як видалити Твіттер-аккаунт: опис декількох способів

Видаляємо швидко сторінку в Твіттері

  • Зайдіть на свою сторінку, через офіційний сайт програми, вводячи логін і пароль.
  • Перейдіть в «Налаштування», які розташовані вгорі з правого боку.
  • Ви опинитеся на сторінці з налаштуваннями особистих даних, які вказувалися в момент створення облікового запису.
  • Опустіться вниз сторінки, знайдіть кнопку «Видалити обліковий запис», натисніть її. Система попросить пояснити причину свого рішення, але його не обов’язково описувати.
  • Підтвердіть дію.
  • Потім на екрані з’явиться вікно, де потрібно вписати логін і пароль. Це робиться для того, щоб замість вас ніхто інший навмисне не видалив профіль. Після введення підтвердіть видалення.

Ілюстрація на тему Як видалити Твіттер-аккаунт: опис декількох способів

Після того, як ви видалили акаунт, записи з нього можуть відображатися ще певний проміжок часу. Це нормально, так як системі потрібен час, щоб закрити вашу сторінку від інших користувачів.

Видаляємо сторінку в Твіттері за допомогою довідкових матеріалів

Уважно ознайомтеся з інформацією, представленою в відділі довідок. Для цього в меню знайдіть розділ «Допомога», це друга кнопка зліва в вашому профілі, натисніть на нього. Перед вами відкриється довідковий центр, де ви зможете знайти відповідь на будь-яке питання.

У рядок «Пошук» впишіть відповідний запис з приводу видалення облікового запису, на що отримаєте докладний опис процесу. Також запис стане в автоматичному порядку в чергу на видалення.

Варто зазначити, що до мобільних пристроїв даний метод не застосовується.

Видаляємо сторінку в Твіттері за допомогою спеціальних сервісів

Є два спеціальні сервіси, які допоможуть вам назавжди розпрощатися з Твіттером.

  1. Justdelete.me;
  2. Suicidemachine.org.

Обидва вони англомовні. Для зручної роботи скористайтеся електронним перекладачем. Спочатку уважно прочитайте інструкцію з видалення облікового запису, потім дотримуйтесь всіх рекомендацій, які будуть запропоновані сервісом. Якщо все виконайте правильно, обліковий запис зникне назавжди разом з усією знаходиться в ній інформацією.

Блокування аккаунту

Ілюстрація на тему Як видалити Твіттер-аккаунт: опис декількох способів

Якщо ви остаточно не вирішили, чи будете ще користуватися цією соціальною мережею, можна на час заблокувати свою анкету. Після такої операції аккаунт відновлюється.

Користувач може бути заблокований через грубе порушення правил використання інтернет-ресурсів. У Twitter до цього параметру відноситься образу інших користувачів, розміщення забороненого контенту, спам. Після таких дій на ваш профіль від інших користувачів будуть надходити скарги. В результаті чого адміністрація сайту має право заблокувати вашу сторінку на час. А якщо вже сильно постараєтеся, то і назавжди. Після такого бана повернути сторінку до «життя» практично неможливо.

Вибираючи даний метод, добре подумайте, чи доцільно це.

збереження даних

Під даними маються на увазі пости і повідомлення зі сторінки в Твіттері. Щоб при видаленні профілю не втратити цінну інформацію, перед самою операцією можна звернутися до архіву з даними.

У додатку архів даних скачується через «Налаштування». Що відповідає за цю дію кнопка з’явиться над рядком «Видалити обліковий запис». До видалення сторінки це ніяким чином не відноситься. Ви можете завантажити архіви своїх публікацій коли побажаєте.

При видаленні облікового запису, натиснувши на кнопку «Запросити архів», всі ваші твіти прийдуть на поштову скриньку, яку ви вказали при реєстрації в соцмережі.

Ілюстрація на тему Як видалити Твіттер-аккаунт: опис декількох способів

Особливості видалення з Твіттера

Після видалення профілю, ваші дані будуть зберігатися ще протягом 30 діб. Це означає, що якщо протягом цього часу, ви переглянете своє рішення і захочете повернутися в Твіттер, то зможете зайти на сайт, використовуючи свою стару обліковий запис. Після чого вона повністю відновиться. Через місяць вчинити таку дію вже не вийде.

У разі, коли ви побажаєте внести зміни в ім’я свого профілю або адресу в Твіттері, то зовсім не обов’язково віддалятися і реєструватися знову. В такому випадку, вам просто потрібно зайти в «Налаштування» і поміняти дані. Тоді всі ваші публікації і передплатники залишаться при вас.

Протягом цих 30 днів, які даються на відновлення аккаунта, у вас не вийде задіяти прикріплений до віддаленої облікового запису електронну адресу або ім’я, щоб зареєструватися тут знову. Слід почекати закінчення терміну або завести нову поштову скриньку і придумати нікнейм.

Деякі з ваших твітів можуть зберігатися в пошукових системах. Твіттер не займається контролем інформації, що індексується в пошукових системах.

Як відновити сторінку, якщо вона віддалена марно

Ілюстрація на тему Як видалити Твіттер-аккаунт: опис декількох способів

Якщо ви погарячкували видаляючи сторінку, і тепер шкодуєте про свої дії, вашому горю можна допомогти. Як уже згадувалося вище, протягом 30-денного терміну ви можете відновити свій обліковий запис. Причому при відновленні у неї буде колишній вид. Для цього вам достатньо увійти в профіль під своїм старим логіном і паролем. Якщо за відведений період не встигнете цього зробити, анкета повністю зникне.

Якщо позбавляючись від профілю ви зупинили свій вибір на швидкий спосіб або метод з довідковими матеріалами, то дані зникнуть через певний проміжок часу. Якщо ж скористалися спеціальними сервісами, аккаунт зникає відразу.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector